Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω κάνει κακό στην υγεία μου λόγω πολλής δουλειάς»

Gossip-tv Team

Ο Κρατερός Κατσούλης η οποίος μόλις λίγο καιρό πριν το φινάλε της σεζόν αποχώρησε από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου που παρουσίαζε μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πολλή δουλειά που του δημιούργησε προβλήματα στην υγεία του.

«Έχω κάνει κακό στην υγεία μου λόγω πολλής δουλειάς» είπε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν επιλογή του και επειδή το έκανε για πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισε ότι δεν θέλει πια να έχει μονίμως και να κάνει πάντα αυτή την υπέρβαση προκειμένου να έχει ποιότητα η δουλειά του σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ο Κρατερός Κατσούλης επίσης τόνισε ότι λέει συνεχώς στην κόρη και τον γιο του πως η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος για να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους του, κάτι το οποίο προφανώς αποτελεί για τον ίδιο μονόδρομο στη ζωή του.

Να θυμίσουμε ότι την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, ο Κρατερός Κατσούλης χρειάστηκε να μείνει αρκετές φορές εκτός εκπομπής του καθώς αντιμετώπισε διάφορα θέματα με την υγεία του, τα οποία ευτυχώς ξεπεράστηκαν.

Δείτε τι άλλο είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved