Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Τι συνέβη;
Showbiz

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Τι συνέβη;

Τη συνδρομή του Τμήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ζητήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφού έπεσε θύμα χάκερς στο διαδίκτυο. 

Όπως ο ίδιος ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

"Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος".

Μάλιστα, στον λογαριασμό του στο instagram έχει ανέβει μία ανάρτηση με μία φωτογραφία που απεικονίζει έναν νεαρό άντρα που ουδεμία σχέση έχει με τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αν και το πρόσωπό του είναι καλυμμένο.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αμέσως μόλις διαπίστωσε ύποπτες κινήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις οποίες δεν είχε κάνει εκείνος, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να βρεθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την καλοστημένη "παγίδα" και να δοθεί οριστικά λύση στο όλο πρόβλημα.

Μην ξεχνάμε ότι στα χρόνια που ζούμε, τα social media για τη δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι το Α και το Ω, ειδικά τώρα που ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δουλεύει ένα πολύ δυνατό project με το οποίο και επιστρέφει στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τη νέα του σειρά Ο Δάσκαλος που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν από το Mega.

Πρόκειται για το story ενός δασκά­λου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμέ­νου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστι­βάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθο­γένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα απο­τελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μα­στίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved