Σπυροπούλου: Τα αμέτρητα μαγιό της και οι εμφανίσεις παραλίας που θα ζηλέψεις
Showbiz

Σπυροπούλου: Τα αμέτρητα μαγιό της και οι εμφανίσεις παραλίας που θα ζηλέψεις

Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της περνά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς όχι;

Από τη νέα σεζόν επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η προσωπική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο ενώ η αλλαγή στην εικόνα της είναι το κάτι άλλο.

Από νωρίς ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε παραλίες της Αττικής αλλά και σε άλλες σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς.

Το προσωπικό της account είναι γεμάτο με καλοκαιρινές φωτογραφίες, εμφανίσεις υπέροχες με μαγιό ολόσωμα αλλά και μπικίνι και εμφανίσεις με summer σύνολα που πραγματικά έχουμε ζηλέψει.

Αν λοιπόν είσαι σε φάση που κάνεις τις καλοκαιρινές σου αγορές για τις διακοπές σου, δες στη gallery όλες τις εμφανίσεις με μαγιό που έχει κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πάρει ιδέες.

Κομψά, μονόχρωμα αλλά και με μοτίβο, με ιδιαίτερα κοψίματα… και φυσικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ... είναι όλα φανταστικά!

Δες τα

Όσο για το πώς η παρουσιάστρια κατάφερε από το ένα καλοκαίρι στο άλλο να χάσει περισσότερα από δέκα κιλά;

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας.

Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία», έχει αποκαλύψει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved