Γκέλυ Μαυροπούλου: Μυστήριο με τη διαθήκη της ηθοποιού
Showbiz

Γκέλυ Μαυροπούλου: Μυστήριο με τη διαθήκη της ηθοποιού

Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 χρονών τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η ηθοποιός έκλεισε τα μάτια της στο διαμέρισμα, όπου ζούσε στην πλατεία Αμερικής.

Με εντολή εισαγγελέα αποτεφρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Ριτσώνα, η σορός της πρωταγωνίστριας κι έτσι πήρε τέλος το θρίλερ για την κηδεία της.

Ωστόσο μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με τη διαθήκη και την περιουσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» και του Νίκου Νικόλιζα, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος.

Όπως αναφέρεται στο διαμέρισμα της πρωταγωνίστριας στην πλατεία Αμερικής βρίσκονταν σημαντικά κειμήλια τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της θεατρικής οικογένειας από την οποία καταγόταν.

Κοστούμια από θεατρικά έργα, βυζαντινές εικόνες, έπιπλα εποχής του 19ου αιώνα καθώς και κοστούμια της μητέρας της Μαρίκας Κρεββατά κοσμούσαν το σπίτι της. Αμέσως μετά τον θάνατο της Γκέλυς Μαυροπούλου τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ενώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας, για την οποία η Γκέλυ Μαυροπούλου έτρεφε αμέριστη αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved