Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: «Χολή, κακία και μισογυνισμός» - Tι συνέβη;
Showbiz

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: «Χολή, κακία και μισογυνισμός» - Tι συνέβη;

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Εκτός εαυτού η ηθοποιός με τα σχόλια που δέχτηκε για φωτογραφία της που δημοσίευσε στο instagram και την έδειχνε να ποζάρει δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας.

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ένα κόσμο, σε μια περίοδο μεγάλης παγκόσμιας κρίσης για την ανθρωπότητα και βλέποντας την ψυχική κατάσταση όλων να κλονίζεται, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη την αλληλεγγύη και την αγάπη, έρχεται μία φωτογραφία , άνευ σημασίας να «συνταράξει» την κοινή γνώμη. Ακούγεται τραβηγμένο; Ναι είναι, αλλά αν «κοιτάξεις» στο βάθος του, είναι δυστυχώς, η λυπηρή αλήθεια.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι δεν είναι αγιογραφία( δεν είναι διαβασμένη), δεν βρίσκεται σε ιερό, είναι η μορφή της καθολικής εικόνας της παναγίας(δεν κρατάει το βρεφος, δεν υπάρχουν σταυροί, στην καθολική εκκλησία δεν υπάρχουν επίσης εικόνες αλλά αγάλματα)αλλά βρίσκεται στον υπέροχο χώρο του @noah.athens

Σε μια εποχή του #metoo , της υποτιθέμενης αλληλεγγύης, που καιρό βροντοφωνάζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι υποκριτικό, έρχεται να με επιβεβαιώσει αυτή η φωτογραφία και η έκταση που πήρε, με μισογυνισμό και ανθρωποφαγία, όχι μόνο από θρησκευτικά ανίδεους αλλά και από μέσα δημοσιογραφικά και κοινωνικης ενημέρωσης, εκμεταλλευόμενοι το «ανοιχτό μέτωπο», σιγοντάρουν στο παραλήρημα αυτό, με «επικίνδυνους» χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

Λυπηρό, απογοητευτικό, να γνωρίζεις και να ζεις μία ανέλπιστη επίθεση, προσβάλλοντας σε, απογυμνώνοντας σε, αντιμέτωπη στην κρίση του κάθε κριτή, επιτηδευμένου ή όχι, με την δικαιολογία: «Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να δέχεσαι τα σχόλια και την κριτική».

Σας πληροφορώ λοιπόν, προς όλους εσάς τους «καλοπροαίρετους», ευσεβής συνανθρώπους και «ενημερωμένους», ότι δεν είναι εντάξει αυτού του είδους κριτική,σχόλια, επίθεση, απαράδεκτη συμπεριφορά σε κανέναν, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε όχι.

Δυστυχώς έχουμε μπερδέψει το να εκφέρουμε την γνώμη μας, με το να πετάμε χολή, κακία, μισογυνισμό

(Γιατί κοιτάει έτσι;Γιατί έχει μεγάλο στήθος; Γιατί φαίνεται το δέρμα;Γιατί είναι βαμμένη;Τι θέλει να μας πει; Πάλι θέλει να προκαλέσει;Δε βαρέθηκε;)..»!

Και σήμερα δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της που έχει ένα λουλούδι στο αφτί και σχολίασε: «Χρώμα, λουλούδια, μυρωδιές, ομορφιά, φως, αίσθηση , αγάπη, πίστη, αλήθεια, ευλογία, ψυχή, ζωή, υγεία, έρωτας, αφύπνιση, δύναμη, δημιουργικότητα………..

λέξεις που θα σταθώ, θα τις ρουφήξω, εγκλωβίσω, προστατέψω και θα πορευτώ μαζί τους…..ψυχικά και σωματικά.

Αφουγκραστείτε και δεχτείτε αυτές τις λέξεις και πετάξτε όλα τα υπόλοιπα»!

Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved