Μπουρδούμης-Παπαδόπουλος: Γιόρτασαν τα γενέθλια των γιων τους και οι φωτό είναι υπέροχες
Showbiz

Μπουρδούμης-Παπαδόπουλος: Γιόρτασαν τα γενέθλια των γιων τους και οι φωτό είναι υπέροχες

Ο Αναστάσης Μπουρδούμης έγινε ενός έτους και ο Άγγελος Παπαδόπουλος τριών! Και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μοναδικά!

Ο γιος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη, ο μικρός Αναστάσης, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και φυσικά οι γονείς του ήταν πολύ χαρούμενοι γι' αυτό και φρόντισαν να μοιραστούν κάποιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους, ανεβάζοντας φωτό.

Oι δύο ηθοποιοί οργάνωσαν ένα μικρό παιδικό πάρτι σε παιδότοπο στο Λαύριο και φυσικά ο μικρός Αναστάσης ήταν πολύ χαρούμενος που είχε την ευκαιρία να παίξει αλλά και να γευτεί για πρώτη φορά τη γενέθλια τούρτα του.

"Να ζήσεις #μπουρδουμακι μου! Να σε χαιρόμαστε #Αναστάση μου!Στο πλάι σου πάντα θα είμαστε μικρέ μου πρίγκηπα!!!" έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε από τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Λένα Δροσάκη από το birthday party:

Όσο για τον μπαμπά Γιώργο Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του Γαλάτεια, γιόρτασαν με τη σειρά τους τα τρίτα γενέθλια του γιου τους Άγγελου που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. "Χρόνια σου πολλά και ευλογημένα Άγγελε μου!!!
Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια!!!
Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα!!!!" έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς ανεβάζοντας φωτογραφία με την τούρτα και την επίσης ευτυχισμένη μαμά. Και γιατί να μην είναι αφού είναι στον "δρόμο" και το δεύτερο παιδάκι τους που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα δύο παιδικά πάρτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved