Πάνος Μουζουράκης: H συνάντηση με τον «Μπίλι» των Singles 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: H συνάντηση με τον «Μπίλι» των Singles 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σωκράτης Πατσίκας ποζάρουν ξανά μαζί, 14 χρόνια μετά τη σειρά του Mega, Singles! 

O Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε για λίγο στην Ύδρα και είχε μία ξαφνική συνάντηση με τον Σωκράτη Πατσίκα, τον τηλεοπτική Μπίλι και απαθανάτισαν τη στιγμή!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τηλεοπτικός Μπίλι από τους Singles μένει μόνιμα στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού εκεί έχει μαγαζί!

«Δεν είμαι από την Ύδρα ήρθα πριν από 6 χρόνια και ερωτεύτηκα το νησί και λόγω τους επαγγέλματος με τις καλοκαιρινές περιοδείες δεν μπορούσα να το χαρώ. Αποφάσισα και άνοιξα ένα κατάστημα με την προοπτική να στηρίζω τους Έλληνες καλλιτέχνες. Όλα τα προϊόντα είναι από Έλληνες παραγωγούς. Μου αρέσει όταν έρχεται κάποιος ξένος να αγοράσει τα πράγματα και να πάει στην χώρα του να λέει κοίτα τι πήρα από την Ελλάδα. Είναι κάτι το οποίο το ξεκίνησα μόνο για να περνάω τα καλοκαίρια μου εδώ πέρα, μόνο για τα καλοκαίρια όμως δεν αφήνω την αγάπη μου στο θέατρο», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος στο Love It.

Η χαρά και των δύο για την συνάντησή τους ήταν μεγάλη, τόσο που δεν δίστασαν να βγάλουν μία selfie, την οποία δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης στα instastories του και tagαρε και τον δημιουργό της σειράς, Γιώργο Φειδά: «2007-2021 S1ngles».

Δείτε τους 14 χρόνια μετά να ποζάρουν μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved