Ελένη Χαμπέρη - Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνάντηση δύο πρώην Survivors στην Σκιάθο!
Showbiz

Ελένη Χαμπέρη - Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνάντηση δύο πρώην Survivors στην Σκιάθο!

Η Ελένη Χαμπέρη συναντήθηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην Σκιάθο!

Η Ελένη, η οποία είναι πια μόνη της, κάνει τις διακοπές της στην Σκιάθο μετά το survivor έχοντας καλούς φίλους μαζί της και δεν θα μπορούσε να μη συναντηθεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που της είχε δώσει χρήσιμες συμβουλές πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο survivors κουβέντιασαν εν πλω!

Συναντήθηκαν στην παραλία Κουκουναριές και έκανε μια θαλάσσια βόλτα με το νέο σκάφος του την Ελένη Χαμπέρη με την παρέα της.

Η Ελένη Χαμπέρη όταν βγήκε από το ριάλιτι στις πρώτες δηλώσεις της στο love it μεταξύ άλλων είχε πει: «Έχω μετανιώσει που μίλησα στον James για τη Μαριαλένα και εκείνη δεν ήταν μπροστά. Ο Σάκης μου έλεγε πως αν ήταν αδερφός μου θα ήταν πολύ περήφανος για μένα, λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι επιθέσεις στο όνομά μου. Αυτό ίσως να ήταν μια δόση ζήλειας για να χαλάσουν την εικόνα μου.»!

Και είχε τονίσει: «Δε ξέρω αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο Survivor. Αν υπήρξε το μυαλό μου πάει στη Μαριαλένα με τον Σάκη. Πριν μπω στο παιχνίδι δε συμπαθούσα τον James με τον Νίκο. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και είδα τι επιθέσεις δέχονται κατάλαβα.... Ο Ντάνος μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές και μου είχε πει να κοιτάζω την επόμενη μέρα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved