Στάθης Αγγελόπουλος: Έφτασε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση - Όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα του!
Showbiz

Στάθης Αγγελόπουλος: Έφτασε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση - Όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα του!

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορoνοϊό.

O τραγουδιστής δεν είχε εμβολιαστεί και έτσι προσβλήθηκε από τον ιό ο οποίος όχι μόνο τον έριξε στο κρεβάτι αλλά τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπήκε και στην Εντατική καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες γιατροί του.

Η μητέρα του Στάθη Αγγελόπουλου, Άννα Βασιλείου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Παρά τα όσα πέρασε και ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα αφού ήδη άρχισε να επανακάμπτει και να δείχνει καλύτερη κλινική εικόνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα.

Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει.... Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης»!

Oι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι θα αργήσει να πάρει εξιτήριο του καταπονημένου οργανισμού του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved