Η Μάρα Ζαχαρέα πέταξε τα ταγιέρ ποζάρει με μαγιό σε παραλία της Πάρου και «ρίχνει» το Instagram
Showbiz

Η Μάρα Ζαχαρέα πέταξε τα ταγιέρ ποζάρει με μαγιό σε παραλία της Πάρου και «ρίχνει» το Instagram

Η Μάρα Ζαχαρέα άφησε τα τηλεοπτικά πλατό και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χαλαρώνει στο όμορφο νησί του Αιγαίου όπου μάλιστα διατηρεί εξοχική κατοικία.

Εκεί την είδαμε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στα 56 της η δημοσιογράφος διατηρεί μια λεπτή σιλουέτα και συχνά αυτές τις ημέρες ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πώς περνάει στο νησί.
Πόζαρε με μαγιό στην παραλία και είναι από τις ελάχιστες φορές που τη βλέπουμε χαλαρή χωρίς τα αυστηρά ταγιέρ των ειδήσεων.

Να θυμίσουμε πως όταν είχε ρωτηθεί σε συνέντευξή της για το πώς χαλαρώνει είχε δηλώσει:
«Τις καθημερινές, μέχρι να φτάσω στο σπίτι, η ώρα έχει πάει περίπου 10, οπότε μη νομί­ζετε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Συνήθως θα τσιμπήσουμε κάτι με τον Θεόδωρο και τον Βασίλη -η Άννα είναι στην Αγγλία-, θα μιλήσουμε για τη μέρα μας και θα "χαζέ­ψουμε" τηλεόραση. Με την καραντίνα, τα Σαββατοκύριακα όλο το χειμώνα περιοριστή­καμε και τώρα ξεκινάμε δειλά δειλά τις εξό­δους. Απολαμβάνω όμως να βγαίνουμε έξω χαλαρά με φίλους. Τα στημένα -δεξιώσεις κ.λπ.- ποτέ δεν μου άρεσαν. Περιμένω, επί­σης, πώς και πώς να ανοίξουν τα θέατρα, που αγαπώ πολύ και που μου έχουν λείψει».

Δείτε την με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved