9+1 Ελληνίδες celebrities ποζάρουν με sexy μαγιό και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη
Showbiz

9+1 Ελληνίδες celebrities ποζάρουν με sexy μαγιό και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη

Στη «μάχη» μπικίνι vs ολόσωμο μαγιό που μαίνεται εδώ και χρόνια το μπικίνι μετρά σίγουρα τις περισσότερες νίκες.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και το φετινό καλοκαίρι και οι σχετικές αποδείξεις έρχονται κατευθείαν από το Instagram. Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν περισσότερο το μπικίνι, καθώς αναδεικνύει καλύτερα τα κάλλη τους, είτε πρόκειται για ένα πληθωρικό μπούστο είτε για ένα ζευγάρι καλλίγραμμα πόδια ή ακόμη και για μια μέση δαχτυλίδι. Μάλιστα, το μπικίνι δίνει βροντερά το «παρών» ακόμη και σε αναρτήσεις μεγαλύτερων σε ηλικία διασημοτήτων, οι οποίες μπορούν βεβαίως να το υποστηρίξουν.

Σε ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μέσα σε μια πισίνα, στη Νάξο, φορώντας αποκαλυπτικό κοραλλί μπικίνι και κρατώντας στο χέρι της ένα ροδάκινο. H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από την άλλη μεριά, επέλεξε αθλητικό μπικίνι σε λαδί απόχρωση για το δικό της post και το συνόδευσε με μια φέτα καρπούζι.
Η Κατερίνα Γερονικολού έβαλε μπλε μπικίνι κι έκανε μακροβούτια στα Σύβοτα, παραλείποντας εντελώς τα… φρούτα. Όσο για την Τάμτα, συνδύασε το μαύρο μπικίνι της με τον γαλάζιο ουρανό στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία, ως γνωστόν, λάνσαρε πρόσφατα τη δική της σειρά με μαγιό, φωτογραφήθηκε με ένα απ’ αυτά, το οποίο είναι ροζ με λευκά καβούρια! Η «hot» μαμά Νικολέττα Ράλλη φόρεσε μπικίνι και κυλίστηκε στην άμμο παίρνοντας sexy πόζες, ενώ η Φαίη Σκορδά επέλεξε κάτι πιο αθλητικό για να ποζάρει στον φακό, αποδεικνύοντας άλλη μία φορά ότι διαθέτει κορμί λαμπάδα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πάλι, δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτε άλλο πέρα από μπικίνι, αφού διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στην εγχώρια showbiz.

Η Ναταλία Δραγούμη μπορεί να έχει «πατήσει» τα 48, αλλά η συστηματική άσκηση και το υγιεινό lifestyle που ακολουθεί της επιτρέπουν (και με το παραπάνω!) να σκάει μύτη στην πλαζ με το μπικίνι της, όπως έκανε πρόσφατα τραβώντας επάνω της πολλά βλέμματα θαυμασμού. Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και η 47χρονη Βαλέρια Κουρούπη, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη και πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της με «καυτό» μπικίνι από την Πρέβελη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved