Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε από την ίδια και δεν το περιμέναμε
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε από την ίδια και δεν το περιμέναμε

Φήμες ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz όμως κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι. 

Μέχρι που ήρθαν οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr από τις κοινές διακοπές τους στη Χαλκιδική και λίγες ημέρες αργότερα η αποκάλυψη ότι μαζί πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών σε camping!

Tο ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε στην Μεσσηνία να κάνει camping! Και μπορεί να μην έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, όμως δημοσιεύουν βίντεο που αποδεικνύουν ότι περνούν μαζί σχεδόν τα περισσότερα Σαββατοκύριακα!

Οι δυο τους έκαναν camping στην Μεσσηνία, κάτι που αποκάλυψαν μέσα από τα Instagram Stories τους ανεβάζοντας τα ίδια στιγμιότυπα από το μέρος που έχουν κατασκηνώσει.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε και το παρκαρισμένο αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από εκεί να τρώνε μαζί σε ταβερνάκι.

Η αποκάλυψη όπως που δεν περιμέναμε για αυτό το summer story ήρθε από την ίδια την Ιωάννα, η οποία μέσα από βίντεο της εξομολογήθηκε πόσο ωραία πέρασε και πόσο χαρούμενη είναι που η «παρέα» της δηλαδή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της βγάζει αυτή την πλευρά της, την πιο χαλαρή μακριά από πεντάστερα ξενοδοχεία.

«Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Δες τα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved