Καγιά: Η κόρη της, Μπιάνκα είναι μια μικρή fashionista! Το στιλ και τα μαγιό που έχουν κάνει θραύση
Showbiz

Καγιά: Η κόρη της, Μπιάνκα είναι μια μικρή fashionista! Το στιλ και τα μαγιό που έχουν κάνει θραύση

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνουν ο Ηλίας Κρασσάς με τη Βίκυ Καγιά και τα δυο τους παιδιά.

Το ζευγάρι έχει πλέον καθιερώσει οι καλοκαιρινές διακοπές του να είναι στο νησί των Ανέμων όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκείνος ενώ και η Βίκυ Καγιά κάνει αποσπασματικά κάποιες δουλειές, όμως τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας τις αφιερώνει στα παιδιά της.

Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πως η γλυκύτατη κόρη της, Μπιάνκα μοιάζει απίστευτα στην κούκλα μαμά της ενώ από τα έξι της χρόνια έχει αποκτήσει το δικό της προσωπικό στιλ πάντα βέβαια με τις οδηγίες της μαμάς.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες και στιλάτες Ελληνίδες και δεν θα μπορούσε να μη συμβαίνει το ίδιο και με την κόρη της, Μπιάνκα.

Η μικρή κόρη του μοντέλου και παρουσιάστριας, εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε μια σωστή fashionista! Είναι στιλάτη και φορά ρούχα που αρμόζουν στην ηλικία της, ενώ η Βίκυ Καγιά, έχει φροντίσει στο ντύσιμο της κόρης της να τηρείται ο κανόνας less is more.

Το φετινό καλοκαίρι έχει βρει μαμά και κόρη να συμβαδίζουν ακόμη και τα μαγιό τους, αφού έχουν επιλέξει τα νέα μοδάτα σχέδια που έχουν κάνει θραύση και αναφερόμαστε στα ολόσωμα και σε εκείνα με τα μακριά μανίκια αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη!

Η περήφανη μανούλα έχει κατά καιρούς ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της και εμείς έχουμε εντυπωσιαστεί με το στιλ της!

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved