Ρουμελιώτη: Με άρωμα Survivor τα γενέθλιά της – Μετά το rapid τεστ… παρτάρα με τους πρώην συμπαίκτες
Showbiz

Ρουμελιώτη: Με άρωμα Survivor τα γενέθλιά της – Μετά το rapid τεστ… παρτάρα με τους πρώην συμπαίκτες

Τα γενέθλιά της έχει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ως φανατική των social media δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι της.

Φορώντας ένα εκπληκτικό φόρεμα σε απόχρωση της μέντας που αναδείκνυε το υπέροχο και γυμνασμένο κορμί της η πρώην παίκτρια του Survivor υποδέχτηκε τους φίλους της αφού πρώτα όλοι υποβλήθηκαν σε rapid test προκειμένου να εισέλθουν στο χώρο οπού διοργανώθηκε το γλέντι για τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Πρώτος και καλύτερος στα πλάνα ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος που της ευχήθηκε ετοιμάζοντας της μια έκπληξη!

Συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έκανε έκπληξη στην Μαριαλένα έχοντας μαζί και τους φίλους τους. Η παρέα έκανε μία στάση για φαγητό και έτσι βρήκε την ευκαιρία να της τραγουδήσει το Happy Birthday και να της ευχηθεί στη μέση του δρόμου! H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και γυμνάστρια "τα έχασε" με την έκπληξη των φίλων της!

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι λάτρης του Instagram, μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους του και ανακοίνωσε ότι μέσα στην ημέρα θα κάνει επιτέλους follow στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και… είναι το δώρο για τα γενέθλιά της.

«Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα», ανέφερε με την Μαριαλένα να τον κοιτά έκπληκτη.

Μετά από αυτό ήρθε και το πάρτι με την παρέα των πρώην Survivors να το διασκεδάζει.

Δες το βίντεο που ανέβασε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved