Survivor: Το gossip-tv στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας - Η ηχηρή απουσία! Γιατί έλειπε ο Ντάφι;
Showbiz

Survivor: Το gossip-tv στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας - Η ηχηρή απουσία! Γιατί έλειπε ο Ντάφι;

Survivor: Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (26/7) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ήταν όλοι εκεί. Εκτός από έναν του οποίου η απουσία ήταν... ηχηρή. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, κάλεσε πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες της στο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της και εκείνοι την τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά εκεί ήταν και η μητέρα της! Ο Τριαντάφυλλος όμως απουσίαζε και φυσικά αυτό δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο αλλά ούτε και ασχολίαστο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έλαμπε από χαρά έχοντας δίπλα της φυσικά και τον πρώην σύντροφο και συμπαίκτη της Σάκη Κατσούλη, τον οποίο μάλιστα είδαμε και με νέο hairlook όμως το γεγονός ότι ο Ντάφι δεν ήταν στο πάρτι ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν τόσο εκεί όσο και στα social media.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr θέλουν τον Τριαντάφυλλο να μην πήγε στο πάρτι λόγω του Γιώργου Κόρομι και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Τουλάχιστον αυτό συζητήθηκε μεταξύ των καλεσμένων της βραδιάς, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες που δεν θα δεις αλλού αλλά ούτε και στα social media.

Ο Πάνος Καλίδης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Γιώργος Κόρομι ήταν μερικοί από αυτούς που είδαμε εκεί. Και ήταν πολλοί ακόμη!

Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και την τεράστια ταλαιπωρία που πέρασε με το πρόβλημα υγείας που του δημιούργησε ο κορονοϊός. Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι έκαναν rapid tests!

Δες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved