MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολλάι πέταξε τις ποδιές, φόρεσε το μπικίνι της και δεν θα την αναγνωρίσεις
Showbiz

MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολλάι πέταξε τις ποδιές, φόρεσε το μπικίνι της και δεν θα την αναγνωρίσεις

Τη Μαρίνα Ντεμολλάι γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef και ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες.

Άλλες φορές γινόταν στόχος αρνητικών σχολίων για τις αντιδράσεις της και άλλες φορές πικρόχολη με τους συμπαίκτες της. Ο στόχος της ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος τελικός, ωστόσο την «έφαγε» στην τελευταία στροφή ο Διονύσης.

Το ριάλιτι τελείωσε, η Μαρίνα έχει εξελιχθεί επαγγελματικά αφού μαγειρεύει πλέον σε διάσημες κουζίνες και πού και πού ρίχνει και τις βουτιές της.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της δείχνει τη Μαρίνα αλλιώς αφού την είδαμε να ποζάρει μέσα σε πισίνα φορώντας το μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι της.

Δες την στη gallery

H Mαρίνα έχει μιλήσει δημόσια για προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει σε μικρή ηλικία αλλά και για τη «μάχη» της με τα κιλά.

«Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου γιατί λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που είχα περάσει. Στην ηλικία των 14 ετών κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο, με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν μια εύκολη περίοδος. Για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου.

Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή. Παρ΄όλα αυτά όταν λες σε ένα παιδάκι ότι δεν μπορεί να φάει αλάτι και ζάχαρη και πρέπει να τα κόψει όλα, κάνει παρατυπίες. Κατέληξα να φτάσω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να κάνω παρέες και όπως όλα τα παιδάκια από την Αλβανία και εγώ και οι αδελφές μου βιώναμε μονίμως τον ρατσισμό.

Το μόνο πράγμα που με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Κατέβηκα σε μία ομάδα χαντμπολ. Στα 16 έπαιζα στην κατηγορία Α1. Τώρα έχω το 75% της όρασης. Δεν μπορείς 100% να εστιάσεις σε πράγματα ή να δεις, αλλά μπορώ να κινηθώ στο χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε πράγματα και ανθρώπους. Αλλά είμαι πολύ καλός ακουστικός τύπος και τα καταφέρνω μια χαρά», είχε αναφέρει η Μαρίνα στην οντισιόν της στο «MasterChef».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved