Ραγδαίες εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης
Showbiz

Ραγδαίες εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε o  Πέτρος Φιλιππίδης 

O ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του, απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος αφού οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα.

Ο ίδιος στην πρώτη φάση της διαδικασίας αρνήθηκε τις κατηγορίες και στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα που καταγγέλλει τον βιασμό ήταν εκείνη που προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του.

«Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική. Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης είτε στις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να αποκλείεται και ο Κορυδαλλός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved