Πέτρος Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη – Αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης ο ηθοποιός
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη – Αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης ο ηθοποιός

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17-07) ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ. Νωρίτερα, είχε κληθεί σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης αύριο, εκεί όπου κρατείται και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται πως για μία από τις δύο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί, όπως καταγγέλλεται, σε ασελγείς πράξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved