Γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε και οι φωτό από το γάμο του είναι κάτι παραπάνω από μαγικές
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε και οι φωτό από το γάμο του είναι κάτι παραπάνω από μαγικές

Ένας γάμος… παραμυθένιος!

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ο τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και το πιο επίσημο, αυτό του γάμου.

Ο Hovig που έγινε γνωστός μέσα από το X-factor και εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αρετή Φοινικαρίδου κάνοντας έναν ονειρικό γάμο στην Κύπρο.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το 2019 με τον ίδιο να το ανακοινώνει μέσω Instagram. Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Είπε το ναι, θα σε φροντίζω μέχρι το τέλος της ζωής μας».

Έτσι λοιπόν μετά από σχεδόν δυο χρόνια έκαναν το γάμο των ονείρων τους με τη νύφη να λάμπει μέσα στο κατάλευκο νυφικό της κι εκείνον γοητευτικό μέσα στο κοστούμι της να καμαρώνει στο πλευρό της.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Αναλυόντα στη Λευκωσία, ενώ αργότερα ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι, εκεί όπου και οι νιόπαντροι διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες τις παραμυθένιες φωτογραφίες του γάμου τους, έτσι όπως ακριβώς τις δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

To 2009 o Demirjian συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού X Factor που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Μετά το X Factor επέστρεψε στην Κύπρο όπου ανέπτυξε μια σόλο μουσική καριέρα. Κυκλοφόρησε διάφορα singles συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών "Ξανά" το 2010, "Μυστικά" το 2012 και "Εγώ για μένα" το 2013. Επίσης έκανε διεθνείς περιοδείες τραγουδώντας σε διάφορες συναυλίες στην Ελλάδα, την Μέση Ανατολή και την Ρωσία.

Στις 21 Οκτωβρίου 2016, ο Demirjian ανακοινώθηκε πως ήταν η κυπριακή συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017. Στον τελικό κατέλαβε την 21η θέση παίρνοντας από κοινό και επιτροπές μόλις 65 βαθμούς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved