Επέτειος γάμου για τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα – Η σπάνια φωτό από το γάμο τους
Showbiz

Επέτειος γάμου για τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα – Η σπάνια φωτό από το γάμο τους

39 χρόνια ευτυχισμένου γάμου ζουν ο Γιώργος Νταλάρας με την σύζυγό του, Άννα.

Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του και μπορεί εκείνοι να μην έκαναν σχετική ανάρτηση –εξάλλου δεν είναι και φαν των social media- ωστόσο ένας καλός τους φίλος από τον Καναδά φρόντισε να ανακαλέσει μνήμες.

Έτσι λοιπόν ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία από το γάμο τους κι έγραψε:

«Ευτυχισμένη 39η επέτειος γάμου στους Giorgo και Anna Dalara !!
Είθε ο Θεός να σας προσέχει και τους δύο και να γεμίσει τη ζωή σας με καλή υγεία, ευτυχία και αγάπη !!
Στέλνω τις καλύτερες ευχές και την αγάπη μου από τον Καναδά!». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μια από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες τους από το γάμο τους που έγινε το 1982.

Η Άννα Νταλάρα με ένα λευκό νυφικό και εντελώς διαφορετικό look να κοιτά όλο γλυκύτητα και τρυφερότητα τον σύζυγό της.

Δες τη φωνογραφία στη gallery

Μιλώντας για τα 40 χρόνια κοινής πορείας με τη γυναίκα του, πρόσφατα στην εκπομπή Προσωπικά, ο Γιώργος Νταλάρας, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και συγκίνηση αναφέρθηκε σε εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια που θα μπορούσε ποτέ κανείς να ακούσει, ενώ δε δίστασε να πει δημόσια πως στην σύζυγό του άξιζε κάτι καλύτερο.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου.

Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα… Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα είναι ένα κορίτσι έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», είπε ανάμεσα σε άλλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved