Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης
Showbiz

Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του.

Σήμερα (28/7) αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Οι πρώτες καταγγελίες για τον ηθοποιό έγιναν, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo, από τις συναδέλφους του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη και αφορούσαν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε χρόνο που τα φερόμενα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Όμως, στον φάκελο που παρέδωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά ηθοποιών από συναδέλφους τους υπήρχαν οι τρεις καταγγελίες που τελικά έφεραν τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώπιον ανακριτή και εν τέλει στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved