Πασχάλης Τσαρούχας για καταγγελίες: «Δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας για καταγγελίες: «Δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα»

Κοινωνία Ώρα MEGA: Με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο Κώστας Αρζόγλου και ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησαν στην πρωινή εκπομπή.

Ο Κώστας Αρζόγλου ένιωσε από τη μία θλίψη για την κατάληξη του Πέτρου Φιλιππίδη, από τη άλλη περήφανος που ο κόσμος άρχισε επιτέλους να καταγγέλει κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Πιστεύω ότι δεν είναι μία αρχή, αλλά ένα τέλος. Είμαι πολύ περήφανος που ο κλάδος μας άνοιξε το στόμα του. Μακάρι και άλλοι χώροι να τον άνοιγαν. Για σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν άνοιγαν το στόμα τους οι άνθρωποι της πασαρέλας… Γι’ αυτό και λέω ότι προτιμώ να είναι ένα τέλος. Ομολογώ ότι η προφυλάκισή του Πέτρου ήταν ένα διπλό χτύπημα για μένα. Από την μία έπρεπε να γίνει, από την άλλη αισθάνθηκα μία θλίψη», είπε και συμπλήρωσε ότι το κοινό είχε ήδη ετυμηγορήσει πριν από τη δικαιοσύνη.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας με τη σειρά του τόνισε πως μέχρι στιγμής αναμένεται τον Σεπτέμβρη να κλείσουν άλλες δύο υποθέσεις, ωστόσο δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα.

«Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση», είπε κια πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved