Σπύρος Μπιμπίλας: «Υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν καταγγελθεί ακόμα»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν καταγγελθεί ακόμα»

Καλοκαίρι #not: Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που σόκαρε το Πανελλήνιο μίλησε στην Ελένη Τσολάκη ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ίδιος σημείωσε πως υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη, όχι μόνο για τον Φιλιππίδη.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που φτάσαμε ως εδώ και όσο λυπάμαι για τον Πέτρο που υπήρξε ένας άνθρωπος της ζωής μου και δούλεψα 9 χρόνια κοντά του και έπαιξε ρόλο στην καριέρα μου, άλλο τόσο λυπάμαι για τις πολύ αγαπημένες φίλες που καταγγέλλουν αυτά που καταγγέλλουν και θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει αν αυτά είναι αλήθεια ή κατά τον Πέτρο ψέμματα. Νιώθω μεγάλη θλίψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, όμως αισθάνομαι και μια ικανοποίηση, γιατί τα κορίτσια που τον έχουν καταγγείλλει είναι πολύ γνωστές μου και πολύ μέσα στη ζωή μου, όσο ήταν και ο Πέτρος. Δεν μπορώ να βάλω ζυγαριά, θα περιμένω τη δικαιοσύνη», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

«Θα ήθελα να πω ότι αν κάποιες κυρίες έχουν και άλλα πράγματα να πουν, καλό θα ήταν να το κάνουν και να μην το λένε μόνο στα αυτιά μας. Υπάρχουν κάποιες κοπέλες οι οποίες μας έχουν πει κάποια πράγματα τα οποία δεν τα έχουν καταθέσει ούτε στο Πειθαρχικό, ούτε στην Εισαγγελία. Μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι βιασμούς. Αφορούν και άλλους ηθοποιούς και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πρόκειται για κακή συμπεριφορά, κακή μεταχείριση και περίεργες προτάσεις».

Για το αν υπάρχουν ηθοποιοί που στηρίζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε:
«Πέρα από τη Βάνα Μπάρμπα δεν υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να πάρει τέτοια θέση. Εμείς πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά σε κάθε άνθρωπο που θέλει κάτι να πει».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved