Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Όταν πρωτοείδα τη γυναίκα μου έπαθα σοκ»
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Όταν πρωτοείδα τη γυναίκα μου έπαθα σοκ»

Ο Ιωάννης Απέργης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι έγινε πρόσφατα μπαμπάς αλλά και στον επικείμενο γάμο του.

  • Νέος μπαμπάς... Μίλησε μας γι' αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Είμαι ο μπαμπάς του Οδυσσέα. Είναι ένας κούκλος! Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, όλες μου τις σκέψεις. Πριν κάνω οτιδήποτε, πλέον το σκέφτομαι δυο φορές. Για παράδειγμα, μπορεί να νεύριαζα στο φανάρι ως ένας κλασικός Βαλκάνιος, τώρα όμως δεν θα μιλήσω καθόλου γιατί δεν γνωρίζω ποιος είναι ο απέναντι. Μου αρέσει να του αλλάζω πάνες, να παίζω μαζί του, να του τραγουδάω με την κιθάρα. Κάθεται και με χαζεύει! Μαγικές στιγμές.

  • Πες μου και για τη σύντροφο της ζωής σου…

Είναι η γυναικάρα μου, η Κατερίνα, η πανέμορφη μου. Η βασίλισσα μου! Καψούρης πολλά χρόνια μαζί της.

  • Πώς γνωριστήκατε;

Στον γάμο της ξαδέρφης μου. Όταν πρωτοείδα τη γυναίκα μου, έπαθα σοκ. Φόραγε ένα μπλε φόρεμα και με τρέλανε. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο και γνωριζόμαστε οχτώ. Τα τελευταία τέσσερα, την κυνηγούσα σαν τρελός, αλλά ήταν δύσκολη περίπτωση. Επειδή οι γονείς μας γνωριζόντουσαν και είμαστε και οι δύο πολύ μέσα στα ήθη και στα έθιμα, αναρωτιόμαστε αν πρέπει ή δεν πρέπει να προχωρήσουμε. Τι θα πει ο αδερφός μου, τι θα πει η μάνα μου, αυτές τις χαζομάρες που πολλές φορές σκεφτόμαστε εμείς οι Βαλκάνιοι. Τελικά όμως πήγα μια μέρα στο σπίτι της και τους είπα «την κόρη σας την θέλω».

  • Θα παντρευτείτε;

Εγώ δεν τον πολύ θέλω τον γάμο, αλλά θα τον κάνουμε για τους γονείς της. Να βάλει νυφικό το κορίτσι μου, είπε στο Λοιπόν ο Ιωάννης Απέργης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved