Γιαννόπουλος: «Η Δέσποινα Ολυμπίου απέβαλε στη σκηνή, δεν κατάλαβα τίποτα, το έμαθα μετά»
Showbiz

Γιαννόπουλος: «Η Δέσποινα Ολυμπίου απέβαλε στη σκηνή, δεν κατάλαβα τίποτα, το έμαθα μετά»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αποβολή που είχε η Δέσποινα Ολυμπίου στο J2US.

Όπως είπε ο ίδιος, εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβε τίποτα και το πληροφορήθηκε μετά.

  • Πρόσφατα δημιουργήσατε και δικό σας κανάλι στο Youtube...

Έφτιαξα δικό μου κανάλι στο Youtube που λέγεται «Πετσόκομμα Official». Κάνω ιδιαίτερα βιντεάκια, πετσοκόβω τη βλακεία (γελάει). Έχουν πολλή εικόνα και είναι μια διαφορετική πρόταση. Φαντάσου ότι είναι σαν ταινίες μικρού μήκους. Επειδή η ατάκα «πώς τους πετσόκοψες έτσι» είχε γίνει viral και την χρησιμοποιούσαν όλοι και μου έστελναν στιγμιότυπα, ψάχναμε με τον παραγωγό να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ωστόσο επειδή νομικά ήταν αδύνατο να κινηθούμε, γιατί δεν τους βρίσκαμε, μου πρότεινε ένας φίλος την ιδέα για το κανάλι και το ονομάσαμε έτσι. Ό,τι φιλοσοφικό έχω και με απασχολεί αυτά θα λέω στο Youtube.

  • Στο «Just the 2 of us» θα ξαναπηγαίνατε;

Εννοείται θα ξαναπήγαινα. Πέρασα τέλεια. Πήγα εκεί γιατί έχω αυτογνωσία, θα μπορούσα να ήμουν τραγουδιστής. Δεν έγινα γιατί δεν θα ήμουν ποτέ πρώτο όνομα, καθώς δεν έχω τη φωνή του Πάριου ή του Νταλάρα. Μπορεί τον χειμώνα να τραγουδήσω σε κάποιο μαγαζί, στο οποίο θα υπάρχουν όλα τα είδη της μουσικής.

  • Η Δέσποινα Ολυμπίου, με την οποία κάνατε ντουέτα στο show, εξομολογήθηκε ότι απέβαλε κατά τη διάρκεια που βρισκόσασταν στη σκηνή. Το αντιληφθήκατε;

Όχι δεν κατάλαβα τίποτα. Το έμαθα μετά. Τη Δέσποινα την αγαπάω και εκείνη εμένα. Μάλιστα για το μαγαζί που σου ανέφερα, το έχω πει και σε εκείνη, αν γίνει να συμμετέχει. Είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και ένας πολύ καλός άνθρωπος.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Η απώλεια των δικών μου ανθρώπων. Πολύ δύσκολο πράγμα. Τη μέρα που έχασα τη μητέρα μου, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Να σκεφτείς της τραγούδησα τη «Νερατζούλα» που της άρεσε πάρα πολύ, όταν ήταν στο φέρετρο. Όμως ο χρόνος βοηθάει, όλα γίνονται διαχειρίσιμα και η ζωή συνεχίζεται.

  • Η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή;

Αυτές με την αδερφούλα μου. Τώρα που μιλάμε κοιτάζω τη φωτογραφία της, χαμογελάω και συγκινούμαι. Ήρθε αυτό το πλάσμα στη ζωή για να μου δώσει χαρά, είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved