Μαντώ: «Μπήκα στη διαδικασία να μην τρώω. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό γιαούρτι»
Showbiz

Μαντώ: «Μπήκα στη διαδικασία να μην τρώω. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό γιαούρτι»

Η Μαντώ παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια, αποκάλυψε ότι υπήρχαν κάποιες ημέρες στη ζωή της που έτρωγε μόλις μισό γιαούρτι.

  • Σαν μαμά πώς είστε;

Είμαι παλαιάς κοπής μαμά. Πολύ προστατευτική. Είμαι από πάνω τους, να μην τους λείψει τίποτα. Δεν είμαι πολύ αυστηρή, αν και ίσως να έπρεπε, αλλά τους έχω αδυναμία.

  • Έχετε κάνει εξαντλητικές δίαιτες, τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Τότε, τη δεκαετία του '90 ήταν της μόδας οι πολύ αδύνατες κοπέλες και εγώ από τη φύση έχω καμπύλες, για τις οποίες ένιωθα άσχημα. Δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον εαυτό μου, έτσι όπως ήταν και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία να μην τρώω. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό γιαούρτι. Ακραία πράγματα, τα οποία μου έκαναν κακό στην υγεία μου και με ταλαιπωρούν πολύ μέχρι σήμερα. Να μην έχουμε κανένα θέμα με το σώμα μας, να εμπιστευόμαστε τη φύση και το σκαρί μας. Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά με το σώμα μου.

  • Περιουσία κάνατε μετά από τόσα χρόνια μουσικής καριέρας;

Όχι δεν έχω κάνει, γιατί εγώ είμαι ας το πούμε, μοντέρνα τραγουδίστρια πιο πολύ και τα πολλά λεφτά συνήθως πηγαίνουν στους λαϊκούς. Δεν είχα τεράστιες απολαβές. Έβγαλα χρήματα, αλλά σε καμία περίπτωση αυτά που έβγαζαν οι πρώτες φίρμες. Αυτό που κατάφερα να κάνω, είναι να πάρω ένα σπίτι. Αυτή είναι όλη μου η περιουσία.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη σας στιγμή μέχρι σήμερα;

Συνέβη κάτι, κάποτε, το οποίο ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί και με πληγώνει ακόμα όταν το σκέφτομαι. Ως γνωστόν, σε ένα από τα άλμπουμ μου έχω πει ένα τραγούδι το «C’ est la vie» του Ζαν Μισέλ Ζαρ, το οποίο ο συνθέτης μου το εμπιστεύτηκε και έκανα την Ελληνική του version. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία με κάλεσε να τραγουδήσω μαζί του στο Ηρώδειο. Πήγα λοιπόν έκανα πρόβες και μια μέρα πριν ή και το ίδιο πρωινό της εμφάνισής μας, μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είμαι σε αυτό το Φεστιβάλ. Με καμία δικαιολογία. Κι όταν πήρα τον Ζαν Μισέλ Ζαρ να τον ρωτήσω αν ξέρει κάτι, η απάντηση του ήταν ότι «ήταν τόσο πιεστικοί όλοι, στο να μην είσαι στη συναυλία, που αναρωτιέμαι αν έχεις κάνει κάτι». Δεν μάθαμε ποτέ για ποιο λόγο δεν με άφησαν να τραγουδήσω μαζί του. Κάποιος έβαλε ένα βύσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά δεν έχω ιδέα από πού. Προφανώς κάποιος συνάδελφος, ο οποίος με έβλεπε ανταγωνιστικά, είχε κάποια μέσα και κατάφερε να γίνει αυτό, είπε η Μαντώ στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved