Χριστίνα Σούζη: Η φωτό που έγινε viral! Έβγαλε τα τακούνια της στο πλατό και δες την όπως άλλοτε
Showbiz

Χριστίνα Σούζη: Η φωτό που έγινε viral! Έβγαλε τα τακούνια της στο πλατό και δες την όπως άλλοτε

Η Χριστίνα Σούζη είναι μια γυναίκα, που όπως η ίδια έχει παραδεχτεί «κουβαλάει» την τρέλα της.

Είναι η μετεωρολόγος που κάθε φορά κρεμόμαστε από τα χείλη της αφού μας ενημερώνει για τα καιρικά φαινόμενα και τις θερμοκρασίες με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αν κάνεις μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις μόνο φωτογραφίες από μαγικές τοποθεσίες στην Ελλάδα ενώ σπάνιες είναι οι φωτογραφίες της με πιο προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και ανέβασε μια μοναδική φωτογραφία από το πλατό των ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η στιγμή που βγάζει τα τακούνια της και αράζει στην καρέκλα πριν την έναρξη του νοηματικού δελτίου, έχει ήδη γίνει viral.

«Νομίζω θέλω επειγόντως άδεια .... 😂🤣🤪😜🤪 Περιμένοντας να αρχίσει το νοηματικό ... !! Θέση τσεκ εκει που είναι τα παπούτσια 🤪 φώτα τσεκ και εγώ ξεκουράζομαι 😂 Η Νεφέλη λέει πάει .... αυτή τοχασε 😂😂🤪», έγραψε στη λεζάντα της.

Δες την στη gallery

Εκτός από τη διαδικασία διδασκαλίας, αυτό που γοήτευε τότε τη μικρή Χριστίνα, αυτό που τελικά τη συνεπήρε και σημάδεψε κιόλας τον τρόπο σκέψης της για όλα τα επόμενα χρόνια είναι η δημοκρατική συνείδηση που διαμόρφωσε.

Η ζωή της στη συνέχεια είναι έντονη και γεμάτη. Η ίδια άλλωστε όταν της ζητούν να περιγράψει τον εαυτό της λέει: «Είμαι ένας πολύ συνηθισμένος άνθρωπος, αλλά με πολλή τρέλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved