Στικούδη: Το live, οι ευχές για την εγκυμοσύνη και οι προβλέψεις για το φύλο του μωρού που περιμένει
Showbiz

Στικούδη: Το live, οι ευχές για την εγκυμοσύνη και οι προβλέψεις για το φύλο του μωρού που περιμένει

Μετά από το πρώτο βίντεο που φαινόταν η κοιλίτσα της η Κατερίνα Στικούδη έκανε ένα live και οι followers της ξετρελάθηκαν.

Τόσο πολύ που ξεκίνησαν οι προβλέψεις για το φύλο του μωρού που περιμένει. Η ίδια βέβαια όπως μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει καμία αναφορά σε αυτό το τόσο λεπτό θέμα, δεν απάντησε παρά μόνο είπε «σας ευχαριστώ για τις ευχές».

Δες τι της έγραψαν

Οι φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό με την ίδια να μην έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση. Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, θα γίνουν γονείς, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Η Κατερίνα Στικούδη είχε πει: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved