Μενεγάκη: Το σημείο που λατρεύει στην Άνδρο! Το βλέπουμε σε όλες τις φωτό και δεν είναι η παραλία
Showbiz

Μενεγάκη: Το σημείο που λατρεύει στην Άνδρο! Το βλέπουμε σε όλες τις φωτό και δεν είναι η παραλία

Μπορεί η παραλία στα Άχλα της Άνδρου να είναι μια υπέροχη μεριά οπού καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις βουτιές της, ωστόσο έχει βρει ένα σημείο μαγικό, το οποίο φέτος έχει τιμήσει δεόντως.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από μια απίθανη γωνιά στον εξωτερικό χώρο που η ίδια έχει «χτίσει» τον προσωπικό της επίγειο παράδεισο.

Αυτό το σημείο λοιπόν, δεν είναι άλλο από το υπέροχο πετρόχτιστο κομμάτι στον εξωτερικό χώρο, οπού μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πίνει τον καφέ της, χαζεύει στο Instagram, τρώει με τα παιδιά της και φυσικά μόλις πέσει η νύχτα, απολαμβάνει με τον αγαπημένο της, Ματέο ένα ποτήρι κρασί. Είναι αυτό το σημείο που απολαμβάνει τις ωραιότερες οικογενειακές της στιγμές.

Ειδικά φέτος η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες οπού ποζάρει άλλοτε μόνη κι άλλοτε με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Δες το στη gallery

Όσον αφορά στη νέα της εκπομπή;

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved