Οικονομάκου: Τα summer looks με basic κομμάτια που δεν αποχωρίζεται ποτέ και τα έχεις κι εσύ!
Showbiz

Οικονομάκου: Τα summer looks με basic κομμάτια που δεν αποχωρίζεται ποτέ και τα έχεις κι εσύ!

Αθηνά Οικονομάκου γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της μόδας, και ξέρει πώς ακριβώς να κάνει με επιτυχία μοναδικές εμφανίσεις.

Ούτε λόγος για το στιλ που είχε στην εγκυμοσύνη της καθώς μας «έβαλε» τα γυαλιά με τον τρόπο που «χειρίστηκε» τα κιλάκια που έβαλε και σχεδόν σε καμιά φωτογραφία της εγκυμοσύνης της δεν δίστασε να δείξει πως αυτή η περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας είναι η κατάλληλη για όμορφες και στιλάτες εμφανίσεις.

Δεν κρύφτηκε πίσω από oversized ρούχα, ούτε έκανε μόνο maternity επιλογές μιας προσάρμοσε τα υπέροχα ρούχα της στη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε το Instagram της όχι μόνο για να δούμε πώς περνά αλλά και για να παίρνουμε ιδέες για όμορφες και στιλάτες εμφανίσεις ακόμη κι όταν αυτές αφορούν σε βόλτες στην παραλία είτε για βουτιές είτε για χαλάρωση!

Η Αθηνά την περίοδο του καλοκαιριού δεν αποχωρίζεται με τίποτα τα basic κομμάτια, όπως τα τζιν σορτσάκια, τα κλασσικά φανελάκια, τα υπέροχα μάξι φορέματα και φυσικά όλα αυτά η όμορφη ηθοποιός τα συνδυάζει με φανταστικά αξεσουάρ και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις εμφανίσεις της να μοιάζουν μαγικές.

Δες φωτογραφίες της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved