Ελεάννα Τρυφίδου: Οι πρώτες φώτο της με μαγιό γι’ αυτό το καλοκαίρι μετά την απώλεια κιλών!
Showbiz

Ελεάννα Τρυφίδου: Οι πρώτες φώτο της με μαγιό γι’ αυτό το καλοκαίρι μετά την απώλεια κιλών!

Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να χάσει πολλά κιλά κάνοντας διατροφή και η αλλαγή της είναι θεαματική!

Αυτό το διάστημα η δημοσιογράφος απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της και με καλούς φίλους και δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να αδυνατίσει και να αλλάξει τη ζωή της.

Πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες σε instastory δείχνοντάς μας τις διατροφικές συνήθειές της, άλλοτε τρώει πιο υγιεινά και άλλοτε κάνει τις ατασθαλίες της.

Αυτή τη φορά όμως δεν ανέβασε ούτε τοπία, ούτε φίλους, ούτε φαγητά, αλλά στιγμιότυπα με την ίδια να φορά το μαγιό της και… να παίζει με τα κύματα!

Όσο για το πώς πήρες την απόφαση να χάσει κάποια κιλά, είχε πει: Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου… Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

Και πρόσθεσε η Ελεάννα: «Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Τρυφίδου. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Η Ελεάννα προσπαθεί να τρέφεται σωστά και να διατηρεί τα κιλά που έχασε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved