Πέτρος Φιλιππίδης: Το δεύτερο 24ωρο στο κελί - Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Το δεύτερο 24ωρο στο κελί - Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το δεύτερό του βράδυ στις φυλακές Τριπόλεως.

Στο κελί καραντίνας για τον κορονοϊό πέρασε χθες το δεύτερο 24ωρο στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης χωρίς ακόμη να έχει ξεπεράσει το σοκ της προφυλάκισής του.

Ο δε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο Mega προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο καθώς και την αποπομπή κάποιων ηθοποιών από το σωματείο.

Το δεύτερο 24ωρο σε κελί στις φυλακές της Τρίπολης διανύει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ, ενώ παραμένει σε καραντίνα εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό που ισχύουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα

Ο πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο mega και δεν δίστασε να προαναγγείλει νέες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα περιμένετε γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο».

Και τόνισε ότι υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς πολλοί φοβούνται να καταθέσουν και να μιλήσουν γι’ αυτά.

Και υπογράμμισε «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς και δεν έρχονται να τα καταθέσουν.».

Στη φυλακή Τρίπολης, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας , στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης βρίσκεται και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved