Σοφία Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τη γυναικοκτονία στη Δάφνη
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τη γυναικοκτονία στη Δάφνη

Μία ανάρτηση έκανε η Σοφία Μουτίδου για να σχολιάσει την γυναικοκτονία στη Δάφνη.

Να θυμίσουμε πως ήδη από χθες, «καταπέλτης» ήταν για τον 40χρονο συζυγοκτόνο οι μαρτυρίες των γειτόνων που τον κατηγορούν για ενδοοικογενειακή βία και κακοποιητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο της άτυχης 31χρονης.

Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι από τους ενοίκους, ο 40χρονος Αλβανός ζήλευε τη σύζυγο του. Παράλληλα πρόσθεσαν ότι το ζευγάρι δεν ήταν ευτυχισμένο ενώ συνέχεια καβγάδιζε, με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία. Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν ακούσει πολλές φορές τη νεαρή μητέρα να φωνάζει «βοήθεια».

Σημειώνεται ότι μία γειτόνισσα του ζευγαριού -σύμφωνα με όσα είχε γράψει στο facebook- είχε καλέσει στις 11 Ιουλίου την αστυνομία καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελικά κάποια εξέλιξη. «Όταν τη σφάξει, λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κάνα κανάλι, για να σας φωνάξουν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Λίγο μετά τη δολοφονία της 31χρονης, η γειτόνισσα του ζευγαριού στη Δάφνη αναδημοσίευσε την ανάρτησής της, γράφοντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Αυτή την ανάρτηση έκανε repost και η Σοφία Μουτίδου.

«Η γυναικοκτονία ως πανδημία πια.
Αφύλακτη κοινωνία.
Ή άλλες φορές παράλογα "φυλαγμένη".

Όπως λένε και οι πιστοί "ο Θεός ν αναπαύσει την ψυχή της".
Αφού οι άνθρωποι κατέστη αδύνατο να την φυλάξουν», έγραψε η Σοφία Μουτίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved