Ευχάριστα νέα! Ο Στάθης Αγγελόπουλος βγήκε από την εντατική! Η πρώτο φωτό από το νοσοκομείο!
Showbiz

Ευχάριστα νέα! Ο Στάθης Αγγελόπουλος βγήκε από την εντατική! Η πρώτο φωτό από το νοσοκομείο!

Πάλεψε σαν λιοντάρι, πέρασε πολύ δύσκολα και τελικά τα κατάφερε! Ο Στάθης Αγγελόπουλος βγήκε από την εντατική!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, γιος του αξέχαστου Μανώλη Αγγελόπουλου, ο οποίος για αρκετές εβδομάδες βρισκόταν στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία καθώς είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, χωρίς προηγουμένως να έχει εμβολιαστεί, κατάφερε να ανακάμψει και μάλιστα έστειλε και το πρώτο αισιόδοξο μήνυμά του μέσα από τον θάλαμο.

"Είμαι καλά!! Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για την αγάπη του και τη συμπαράστασή του για την υγεία μου. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νοσηλευτές, τους γιατρούς του Νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ” και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)" έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Αγγελόπουλος, σύμφωνα με το ereportaz δεν είχε εμβολιαστεί και προσβλήθηκε από τον ιό ο οποίος όχι μόνο τον έριξε στο κρεβάτι αλλά τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπήκε και στην Εντατική καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες γιατροί του.

Ακόμα και όταν νοσηλευόταν στην εντατική, όμως, τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα αφού άρχισε κάποια στιγμή να επανακάμπτει και να δείχνει καλύτερη κλινική εικόνα. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του, η κατάστασή του κάποια στιγμή ήταν τόσο κακή που βρισκόταν ένα μόλις βήμα πριν διασωληνωθεί. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν κατ' ευχή και ο Στάθης Αγγελόπουλος κατάφερε να βγει παλικάρι από αυτή την τόσο σοβαρή περιπέτεια.

Ήδη βρίσκεται σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο δρόμος όμως για να πάρει και το εξιτήριο ώστε να γυρίσει σπίτι του είναι αρκετά μακρύς ακόμα καθώς θα χρειαστεί να αναρρώσει πλήρως μέχρι να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στάθης Αγγελόπουλος μόνο τα καλύτερα έχει να πει για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που κάνουν καθημερινά ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με εκείνον.

Η πρώτη φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο πάντως, στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται φανερά αδυνατισμένος αλλά και σε πολύ καλή διάθεση, δίνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα, ότι δηλαδή είναι θέμα χρόνου για τον τραγουδιστή να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved