Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Λίγο μετά τον γάμο του στη Μύκονο αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει!
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Λίγο μετά τον γάμο του στη Μύκονο αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του δείχνει να διανύει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε στις 15 Ιουλίου την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Τσιριγκάκη σε μία πολύ όμορφη τελετή στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, τη Μύκονο. Ο γάμος είχε αναβληθεί, λόγω κορονοϊού αρκετές φορές όμως τώρα ήταν αποφασισμένοι να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Άλλωστε, σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους και τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης προσφάτως έμαθε με τη σύζυγό του και το φύλο του μωρού που περιμένει και σε ανάλογη ερώτηση σε σύντομες δηλώσεις του είπε με χιούμορ:

«Οι ωραίοι άνδρες κάνουν και κόρες. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου. Ο Θεός μας έστειλε ένα παιδί».

Η μικρή θα βαφτιστεί Μεταξία, όνομα που θα πάρει από τη γιαγιά της, μητέρα του Γρηγόρη Μπιθικώτση η οποία έφυγε από τη ζωή το 2019. Και ο ίδιος ο τραγουδιστής σχολίασε στη Real:

«Εκτός από τον Γρηγόρη θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδερφή. Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον υπέροχο και απλό γάμο του ζευγαριού που έγινε πριν από 15 μέρες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved