«Δε νομίζω ότι κάποιος είχε προβλέψει το μέγεθος και τη διάρκεια της καριέρας της Μενεγάκη»
Showbiz

«Δε νομίζω ότι κάποιος είχε προβλέψει το μέγεθος και τη διάρκεια της καριέρας της Μενεγάκη»

Η Λόλα Νταϊφά παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και κάποιες από τις δηλώσεις της σίγουρα θα συζητηθούν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

  • Ήσασταν παρούσα στο... γιαπί, όπου χτίζονταν οι μεγάλες τηλεοπτικές καριέρες...

«Ήταν η οικογένεια του ΑΝΤ1, που φιλοδοξούσε και έχτιζε καριέρες».

  • Για παράδειγμα;

Ελένη Μενεγάκη: «Πανέμορφη, χαριτωμένη, νέα και πάνω απ' όλα τόσο έξυπνη, ώστε να μην επιδεικνύει την εξυπνάδα της. Ένα σφουγγάρι που ρουφούσε ό,τι πίστευε πως θα τη βοηθήσει. Δεν νομίζω ότι κάποιος είχε προβλέψει το μέγεθος και τη διάρκεια της καριέρας της».

Ρούλα Κορομηλά: «Η μεγάλη τηλεοπτική σταρ. Η "Αλίκη Βουγιουκλάκη της ελληνικής τηλεόρασης", όπως την έλεγαν. Δουλευταρού, ακόμα και την υγεία της έβαζε σε δεύτερη μοίρα. Όμορφη, καλόκαρδη, ευαίσθητη, νομίζω ότι από τη Ρούλα δημιουργήθηκε η έκφραση "το κορίτσι της διπλανής πόρτας". Η πρώτη παρουσιάστρια με τα αξεπέραστα, φαντασμαγορικά σόου. Για χάρη της δημιουργήθηκε το πρώτο τηλεοπτικό φαν κλαμπ».

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο κύριος 70%, όπως τον είχαμε βαφτίσει μετά την τεράστια καθημερινή του αποδοχή, που έφερνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι. Ο άνθρωπος που δεν αποδέχτηκε τον τίτλο του τηλεοπτικού αστέρα. Ο μεγάλος Νίκος Φώσκολος ζητούσε ευκαιρία για να τον πείσει να κάνει ένα πέρασμα σε μια σειρά του, αλλά δεν έγινε ποτέ. Ο Παπαδάκης φιλοξενούσε στην εκπομπή του και σεβόταν πάντα το ταλέντο του Φώσκολου. Είναι ο παρουσιαστής για τον οποίο είχα στείλει τα λιγότερα δελτία και ελάχιστες φωτογραφίες του. 30 και χρόνια στον ίδιο σταθμό, την ίδια ώρα. Ποιος να συγκριθεί μαζί του...».

  • Σήμερα οι τηλεοπτικές καριέρες πώς «χτίζονται»;

«Δεν θέλω να είμαι αφοριστική, αλλά θεαματικές καριέρες δεν έχουν φανεί. Ίσως φταίει και το πολύ ξανθό, ίσως φταίει και η βιασύνη για την κορυφή, ίσως φταίνε και οι χαμηλές βάσεις στα πανεπιστήμια».

  • Είναι της μιας σεζόν ή διαρκούν;

«Τα ριάλιτι πολλές φορές αποτελούν φυτώρια. Αλλά πολλά λουλούδια ανθίζουν μία σεζόν. Είναι καταναλωτική η αγορά και η διάρκεια απαιτεί γνώσεις, δουλειά και λιγότερες πόζες», είπε η Λόλα Νταϊφά στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved