Μακρυπούλια: Έτσι είναι το σώμα της στα 43 της – Έβαλε το μαγιό της και δροσίζεται (Video)
Showbiz

Μακρυπούλια: Έτσι είναι το σώμα της στα 43 της – Έβαλε το μαγιό της και δροσίζεται (Video)

H Zέτα Μακρυπούλια στα 43 της έχει απίστευτη σιλουέτα! Εσύ την έχεις δει χωρίς ρετούς και φίλτρα; 

H Ζέτα Μακρυπούλια είχε γενέθλια και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να της πει με χίλιους δυο τρόπους «χρόνια πολλά»! Την τράβηξε φωτογραφίες όλη μέρα και φυσικά απαθανάτισε σε βίντεο και πολλές στιγμές από τις διακοπές τους στη Σαμοθράκη!

Την ώρα λοιπόν που η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε το μαγιό της και πήγε να δροσιστεί σε έναν καταρράκτη, ο παπαράτσι Νίκος Μουτσινάς την τράβηξε βίντεο και…. φυσικά το δημοσίευσε φωνάζοντάς της «Χρόνια πολλά Ζέτα» και εκείνη ξέσπασε σε γέλια!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της στις 31 Ιουλίου και η ίδια δημοσίευσε κάποιες παπαρατσίστικες φωτογραφίες του Νίκου Μουτσινά και σχολίασε: «Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!❤

Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι... Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!💋»!

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή».

Η Ζέτα λοιπόν έγινε 43 χρονών και είδαμε πρώτη φορά βίντεό της πως είναι πραγματικά το σώμα της χωρίς φίλτρα αλλά και το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ!

Είναι μοναδική και δείτε την και εσείς και θα τα χάσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved