Γιώργος Τσαλίκης: Αγωγή 1 εκατομμυρίου από τον ΣΚΑΪ στον τραγουδιστή
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Αγωγή 1 εκατομμυρίου από τον ΣΚΑΪ στον τραγουδιστή

Στα άκρα η σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ μετά την επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας τους, αφού ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother!

Ο σταθμός υπαναχώρησε επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή που μας πέρασε!

Ο δε τραγουδιστής μετά τη ανακοίνωση του ΣΚΑϊ για το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού, είπε: «Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού του απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Η αγωγή είναι στο ύψος του 1εκαττομυρίου ευρώ.

Κι αν χάσατε και δεν είδατε τα όσα είπε ο Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother, δείτε τα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved