Νίκος Κριθαριώτης: Η γυναίκα του, Ναστάζια φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη τους
Showbiz

Νίκος Κριθαριώτης: Η γυναίκα του, Ναστάζια φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη τους

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά! Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι! 

Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς στο instagram του την Παρασκευή, 30 Ιουλίου ποστάροντας φωτογραφία με το νεογέννητο και γράφοντας: "Τι ευλογία Θεούλη μου"!

Ο γιος τους Δημήτρης ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια και σκόρπισε στην οικογένειά τους απίστευτη χαρά και έτσι αποφάσισαν να επαναλάβουν αυτή την... ευλογία με ένα ακόμα μωρό που ήδη κρατούν στην αγκαλιά τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη τέσσερα χρόνια σε σχέση όταν προέκυψε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής, που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσµα για να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για το κοινό τους µέλλον.

Το δεύτερο παιδί τους λοιπόν ήρθε στη ζωή τους και τους γέμισε χαρά, αφού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει ήδη δεχτεί τις ευχές όλων των δικών του ανθρώπων και ειδικά της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του Νίκου Κριθαριώτη που ξέρει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι!

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2019 σε μία λιτή τελετή στην όμορφη Μύκονο όπου και έδωσαν το παρών καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς.

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του και μας έδειξε τα πατουσάκια του νεογέννητου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved