Ηλίας Βρεττός: Το τάμα του στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα - Συγκλονίζει με τα λόγια του
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Το τάμα του στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα - Συγκλονίζει με τα λόγια του

Ένα τάμα έκανε ο Ηλίας Βρεττός και το εκπλήρωσε.

Ο Ηλίας Βρεττός είχε πάει πριν τρία χρόνια στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο με πατερίτσες και με φρεσκοχειρουργημένες τις φωνητικές χορδές και είχε κάνει τάμα να αξιωθεί να γίνει καλά και να πάει ξανά να την ευχαριστήσει… και το έκανε ο τραγουδιστής!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos

Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!» και δημοσίευσε φωτογραφία από την επίσκεψή του στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο.

Δείτε τη φωτογραφία του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved