Αποκλειστικό: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Ανέστη Βλάχου, μια βδομάδα μετά τη νοσηλεία του
Showbiz

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Ανέστη Βλάχου, μια βδομάδα μετά τη νοσηλεία του

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα και ο αγαπημένος όλων μας ηθοποιός, Ανέστης Βλάχος, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Να θυμίσουμε πως μόλις είχε γίνει γνωστή η δυσάρεστη είδηση, το gossip-tv.gr είχε επικοινωνήσει με τον εγγονό του αγαπημένου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχο Jr, ο οποίος μας είχε ενημερώσει πως ο παππούς του εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική.

«Συνεπεία μιας αδιαθεσίας, ο παππούς μου εισήχθη εχθές στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική. Δεν έχουμε ακόμα μία αποκρυσταλλωμένη εικόνα της υγείας του διότι περιμένουμε να περάσουν οι γιατροί για να μας ενημερώσουν. Είναι καλύτερα πάντως και ζήτησε και να φάει», είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο Ανέστης Βλάχος Jr.

Ποια είναι όμως σήμερα η κατάσταση υγείας του ηθοποιού, μια εβδομάδα μετά;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Ανέστης Βλάχος, παραμένει στον Ευαγγελισμό. Ο πυρετός του έχει πέσει και είναι αρκετά καλύτερα ωστόσο αυτό που τον ταλαιπωρούσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο ήταν μια ουρολοίμωξη. Έτσι λοιπόν του έγιναν κάποιες επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση. Επιπλέον, έκανε σήμερα (2/8) και κάποιους υπερήχους λόγω της καρδιακής ανεπάρκειας, καθώς αντιμετωπίζει χρόνια τώρα ένα θέμα με την καρδιά του και αύριο, Τρίτη (3/8) θα βγουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, σίγουρα μέχρι και την Παρασκευή ο αγαπημένος ηθοποιός θα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο νωρίτερα για προληπτικούς λόγους.

Να του ευχηθούμε από καρδιάς περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved