Και η Charlize Theron στην Μύκονο  - Δείτε τη βίλα που έμεινε η πασίγνωστη ηθοποιός!
Showbiz

Και η Charlize Theron στην Μύκονο - Δείτε τη βίλα που έμεινε η πασίγνωστη ηθοποιός!

Και η Charlize Theron επέλεξε να απολαύσει τις διακοπές της στην Μύκονο! 

Στον κατάλογο των προσωπικοτήτων του διεθνούς jet set που επέλεξαν φέτος την Μύκονο για διακοπές προστίθεται και η βραβευμένη ηθοποιός Charlize Theron.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonos Live TV, η πασίγνωστη ηθοποιός από την Νότιο Αφρική, που το 2004 πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster» (αφορούσε την ζωή μιας γυναίκας serial killer) επισκέφθηκε για πέντε ημέρες το Νησί των Ανέμων επιλέγοντας για την διαμονή της μία από τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, η οποία διέθετε ιδιωτική πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η 45χρονη σταρ, η οποία ταξίδεψε στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων μαζί με την μητέρα της και τα δύο της παιδιά, απέφυγε τις βόλτες στα σοκάκια και τις κοσμικές παραλίες προτιμώντας την ιδιωτικότητα και τις ανέσεις του πολυτελούς καταλύματός της.

Αν και δεν αποχωρίστηκε καθόλου την βίλα που διέμεινε, οι άντρες της ασφάλειάς της βρίσκονταν σε επαγρύπνηση. Η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια ήταν πολύ ευγενική και φιλική με το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν αρνήθηκε να βγάλει selfies με όσους της το ζήτησαν.

Η επίσκεψη της επιβεβαιώνεται από φωτογραφίες του Νίκου Σκιντζή που ήταν από τους λίγους ανθρώπους με τους οποίους η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός ήρθε σε επαφή.

Δείτε το βίντεο από το Mykonoslive tv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved