Πέτρος Φιλιππίδης: Η επίσκεψη της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου στις φυλακές Τρίπολης
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η επίσκεψη της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου στις φυλακές Τρίπολης

H Ελπίδα Νίνου επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου τον σύζυγό της και ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο θα διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και μαζί του θα νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not αποκάλυψε ότι η Ελπίδα Νίνου επισκέφτηκε τη Δευτέρα τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης.

Όπως είναι γνωστό η σύζυγός του από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό του και έχει καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved