Γιώργος Λιανός: Θα λιώσετε! Το βίντεο με την πέντε μηνών κόρη του!
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Θα λιώσετε! Το βίντεο με την πέντε μηνών κόρη του!

O Γιώργος Λιανός μετά το survivor απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του και τη αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με την πέντε μηνών κόρη του και όταν θα το δείτε και εσείς παρακάτω θα λιώσετε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης του: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω (από τον Άγιο Δομίνικο). Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι»!

Μάλιστα, η Κωνσταντίναετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψε με τη μικρή στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό.

Τώρα ο παρουσιαστής απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές και δημοσίευσε ένα βίντεο με την μηνών κόρη του να τον κλωτσάει με τα ποδαράκια της!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved