Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»

Μία πολύ όμορφη ανάρτηση για να στηρίξει τους Έλληνες αθλητές έκανε η Ελένη Ράντου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα σε όλα αυτά τα άσχημα που γίνονται παίρνει από κάπου κουράγιο!

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Μέσα σ’ αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα από πυρκαγιές, καύσωνα, covid, αβοήθητους ανθρώπους..... μια ανάσα κουράγιου η προσπάθεια των αθλητών στους δέκτες... Μπροστά στα άδεια καθίσματα... να δίνουν κουράγιο υπέρβασης και αντοχής. Από εκεί αντλώ κουράγιο αυτό το καλοκαίρι. Το να αναπνέεις έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό...»

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CSHdFEHIqol

Να θυμίσουμε πως «Στη δική μου ζωή, που έχω δει κάποια όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα, να έχω κάνει όπως λες κι εσύ έναν μεγάλο κύκλο, δεν είναι η αγωνία για μένα. Είναι η αγωνία που έχω πρωτίστως για την κόρη μου. Ο Βασίλης έχει πάντα κάποιες διεξόδους, Πήγε στο εξοχικό, έκανε έναν δίσκο, εγώ έφαγα την περισσότερη κλεισούρα. Ένιωσα μεγάλο μπλοκάρισμα. Και εγώ προσωπικά έχω το κακό της μιας στιγμής, θέλω να το ζήσω μέχρι το τέρμα. Εντελώς μαζοχιστικά. Να το βιώσω στο φουλ. Αν δεν πιάσω πάτο, δεν μπορώ να ανέβω προς τα πάνω», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved