Ρουμελιώτη - Κατσούλης: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο - Τα παιχνίδια τους στην θάλασσα
Showbiz

Ρουμελιώτη - Κατσούλης: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο - Τα παιχνίδια τους στην θάλασσα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι αχώριστοι μετά το survivor! Mάλιστα, μετά το ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο! 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης επέλεξαν την Μύκονο για τις διακοπές τους.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Νησί των Ανέμων για να χαλαρώσουν και να ζήσουν τον έρωτά τους, αφού πλέον δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τους δύο πρώην Survivors να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία της Αγίας Άννας.

Εκεί συνάντησαν τέσσερα φιλαράκια τους, τους νικητές του τηλεριάλιτι Battle of the Couples Άγγελο Κατσιλιανό και Μαριάννα Λουκά, τον Αλέξανδρο Μπίρη και την Χριστίνα Μέγα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής στην Μύκονο.

Παρότι ήταν με παρέα, Σάκης και Μαριαλένα έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι και δεν σταμάτησαν τα πειράγματα μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο - ντοκουμέντο του Mykonos live tv

Τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα των λουόμενων και όχι άδικα όπως θα δείτε στα πλάνα, αφού αμφότεροι διαθέτουν αξιοζήλευτο κορμί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης στην τελευταία του συνέντευξη δήλωσε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved