Βαρυμπόμπη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο»
Showbiz

Βαρυμπόμπη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε για τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη αναρωτιέται «γιατί;».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Happy Day που προβάλλεται στον Alpha και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά στην Βαρυμπόμπη και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας.

Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο.

Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με το χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται. Γιατί…;».

Δείτε την ανάρτησή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/CSJFKBfjvhc
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved