Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Βαρυμπόμπη: «Καίγεται το μέλλον»
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Βαρυμπόμπη: «Καίγεται το μέλλον»

Το δικό της μήνυμα για την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη έστειλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μέσα από τα social media.

Η τραγουδίστρια, αν και δεν παίρνει συχνά θέση μέσω των social media, για σημαντικά θέματα, όπως αυτά των τελευταίων ωρών, εκφράζει την άποψή της και στέλνει το δικό της μήνυμα.
Συγκεκριμένα για την ανάρτησή της επέλεξε μία φωτογραφία από τις πυρκαγιές κι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
«Δεν είναι απλά μια φωτογραφία. Είναι το μέλλον που καίγεται.».

Να θυμίσουμε πως «Στην Αθήνα ήρθα στα επτά. Οι γονείς μου, Σταύρος και Μαρίκα, είχαν χάσει τα πάντα... Σπίτι, ιατρείο, ανθρώπους κοινωνικό κύκλο. Μου το έκρυβαν, αλλά ένιωθα την αναστάτωση. Αποχαιρετήσαμε την Αλεξάνδρεια. Εκεί μηδενίστηκε η ζωή μας για πρώτη φορά και από τότε δεν φοβάμαι το μηδέν. Οταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν 11 χρονών. Εφαγα μια γερή γροθιά που με πέταξε στα σχοινιά, αλλά σηκώθηκα!

Αυτό το "Πρωτοψάλτη" κρύβει εκατομμύρια ώρες δουλειάς, ιδρώτα, πείσμα, αρχές. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Η τέχνη είναι χειροποίητη. Πάντα προσπαθώ να γίνει το καλύτερο, το πιο σωστό, με τον μεγαλύτερο σεβασμό στον κόσμο, να μην προδώσω τίποτα από τα πιστεύω μου. Συνέπεια, όνειρα, τόλμη, θάρρος, πάθος τρέλα, έρωτα απέναντι σε αυτό που θέλω να κάνω. Να εξελίσσεσαι χωρίς να χάνεις την ψυχή σου.

Σαράντα πέντε χρόνια. Ούτε χιλιοστό δεν έχει υποχωρήσει η αγωνία της σκηνής. Αυτό με κρατάει σε εγρήγορση, δίνω εξετάσεις συνέχεια. Τώρα κινούμαι στον χρόνο αλλιώς. Δεν έχω χρόνο για πράγματα που δεν έχουν ψυχή. Περιουσία μου είναι η φωνή μου. Δύο εκατοστά, οι φωνητικές μου χορδές. Τις φύλαξα ως κόρη οφθαλμού. Νιώθω ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο. Συνταξιδιώτες στον χρόνο, σας ευχαριστώ που μου ομορφαίνετε τη ζωή», είχε πει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved