Night Out: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη
Showbiz

Night Out: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ετοιμάζεται για την νέα εκπομπή του στο Μega και βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συμφώνησε με το “mega-λο κανάλι” για να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του Night Out.

Έτσι θα λέγεται η εκπομπή του, μέσω της οποίας θα προσπαθεί με απολαυστικούς και ξεχωριστούς τρόπους να “ξεκλειδώνει” τους καλεσμένους του και να προχωρούν σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο εκάστοτε καλεσμένος θα περνάει από κάποιες δοκιμασίες που μπορεί να του προκαλέσουν γέλιο ή ακόμη και… “τρόμο”!

Στην επίσημη σελίδα της εκπομπής του στο Instagram, ανέβηκε μάλιστα και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του τρέιλερ!

Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής.

Να θυμίσουμε πως «Ετοιμάζω μαζί με την ομάδα μου την εκπομπή "Night Out" η οποία ξεκίνησε ιντερνετικά και σε λίγο καιρό θα προβάλλεται στο ΜΕGΑ. Ενα night show που θα προσφέρει διέξοδο στους καλεσμένοι, μια καλή -αφιλτράριστη και αληθινή κουβέντα και πολλά πολλά... βασανιστήρια, μιας και θα υπάρχουν πολλές και δύσκολες δοκιμασίες που θα ξεθάψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Σε λίγο καιρό ξεκινάμε τα γυρίσματα για το επίσημο τρέιλερ καθώς και την ηχογράφηση του τραγουδιού των τίτλων το οποίο γράφει και ερμηνεύει ένας καλλιτέχνης που σας το κρατάω για έκπληξη», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved