Φιλιππίδης: Αυτή είναι η υπόσχεση που του έδωσε η γυναίκα του όταν τον επισκέφθηκε στην φυλακή
Showbiz

Φιλιππίδης: Αυτή είναι η υπόσχεση που του έδωσε η γυναίκα του όταν τον επισκέφθηκε στην φυλακή

Ελπίδα Νίνου επισκέφτηκε τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης και του έδωσε μία υπόσχεση! 

Στο πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης συναντήθηκε με την γυναίκα του, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Ο ηθοποιός είχε με τη γυναίκα του μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λύγισε βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή.

Και φυσικά η Ελπίδα Νίνου του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του ηθοποιού είναι να προσέχει η γυναίκα του, τον γιο τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού θεωρεί ότι θα νιώθει πιο ασφαλής. Σε περίπτωση που η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved